domingo, 23 de enero de 2011

Al Regne Unit

NOTÍCIA:

A continuació us mostro una notícia del diari Noticias del dia 12/11/2010, que  l'hetrobat força interesant i espero que a vosaltres també us agradi i us motivi com a mi! Tracta sobre l'assetjament escolar al Regne Unit:

 

REGNE UNIT.- UNA DE CADA CINC FAMÍLIES HA SUFRIT UN CAS D'ASSETJAMENT INFANTIL PER PART DELS SEUS COMPANYS DE CLASSE.

Una de cada cinc famílies britàniques ha patit en l'últim any l'assetjament i les burles a un dels seus fills en edat escolar per part de companys, segons una enquesta realitzada entre 1.600 pares per la federació britànica d'Associacions de Pares i Professors.

Del 21 per cent de pares d'alumnes que afirma que el seu fill va rebre aquest tipus de vexacions en els últims 12 mesos, sis de cada 10 diu que l'abús va ser verbal, mentre que tres de cada deu va assenyalar que va ser físic.

Segons informa Europa Press, l'estudi mostra que el 97 per cent dels pares considera que aquestes burles són un assumpte molt greu per al desenvolupament dels seus fills. Més de cinquanta organitzacions britàniques participen en la primera setmana 'anti-bullying' (anti-assetjament), que comença avui al Regne Unit.

La majoria dels incidents ocorren durant els esplais de l'escola o durant l'hora del menjar. El 56 per cent dels abusos va tenir lloc al pati i el 24 per cent en les aules. Un 8 per cent de les burles es van produir en els passadissos, el 6 per cent en els banys de les escoles, i el 3 per cent en l'autobús escolar.

El responsable de la federació, David Butler, va assegurar que les campanyes empreses pel Govern han ajudat a reduir aquest abús, però que encara es necessita més col.laboració. "S'ha de fer molt més per posar fi a la misèria i el dolor que causen aquestes burles tant a les víctimes com a les seves famílies", va explicar.

Segons Butler, "els nens que són objecte de burles a l'escola perden una oportunitat molt valuosa d'aprendre i se'ls impedeix que arribin a assolir totes les seves possibilitats educatives". Va recordar a més que és important que des de les escoles es garanteixi als pares que es farà tot el possible per garantir la seguretat dels seus fills a les escoles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PUJAR!